Info

Algemene info

Groothandel Slagroompatronen is gespecialiseerd in het online verkopen van slagroompatronen, slagroomspuitbussen en toebehoren. Het assortiment bestaat alleen uit producten van hoge kwaliteit. Wij bieden altijd een goede service voor onze klanten en streven dit ook dagelijks na met ons hele team.

Ons team bestaat uit gedreven webwinkel beheerders en bezorgers. Wij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van de onze webwinkel, leveringen en het verbeteren va onze service. Het kan namelijk altijd beter!

Bestelling voorwaarden

Bij het bestellen op onze website is de minimale bestelling 12 doosjes slagroompatronen. Wij hebben onze eigen bezorgers en bezorgen uw producten binnen 24 uur. (Binnen Rotterdam binnen 35 minuten) Verzendkosten worden berekend aan de hand van de Afstand van onze loods in Rotterdam.

Garantie voor snelste bezorger
Groothandel slagroompatronen staat garant voor een snelle bezorging. Nu besteld is binnen 35 minuten bezorgd in de omgeving Rotterdam. Besteld u buiten Rotterdam? Dan is het voor 17:00 besteld, morgen in huis!

 


Klik hier voor onze algemene voorwaarden.