Over ons

Slagroompatronen Delivery is officieel opgericht in 2015, daarnaast hebben we nog 2 andere handelsnamen Slagroompatronen Express en Horeca Style NL.
We verdiepen ons in het verkoop van Slagroompatronen en slagroomspuiten van verschillende merken zoals Hendi, Mosa, Kayser, Liss, Isi en nog veel meer.
Slagroompatronen Delivery is een officiƫle distributeur van Slagroompatronen en is met de jaren zodanig gegroeid dat we landelijk/Europees Slagroompatronen (n2o) verkopen aan verschillende bedrijven in West-Europa, dankzij de heerlijke verse slagroom die wij leveren.
Slagroompatronen Delivery staat bekend om zijn betrouwbaarheid en de goeie services die wij bieden tot aan huis. Klachten worden altijd zorgvuldig behandeld, om de klant altijd tevreden te houden. Onze website is namelijk genomineerd met 5 sterren door onze tevreden klanten en dat willen wij alleen zo houden. We hebben 7 dagen in de week bezorgers voor jullie klaar staan om de product zo spoedig mogelijk te bezorgen in Rotterdam en omgeving, buiten de omgeving is het binnen 24 uur bezorgd of opgestuurd.
Het verkoop van onze product wordt heel secuur gedaan aangezien er misbruik van het product wordt gemaakt, hanteren we paar huisregels.
Onze huisregels:
_ onder de 18 jaar krijg je niks mee. ( id wordt gecontroleerd )
_ 3 dozen per klant.
_ Bij vermoede van overmate wordt niks verkocht.
Mocht je nog vragen hebben of een bestelling willen plaatsen zien we dat graag tegemoet.
Team SPD